Ποιοί είμαστε

oaspe_

Ο «Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας», είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, Αστικής Ευθύνης, διεπόμενος από τις διατάξεις των άρθρων 748επ. του ΑΚ.
Λειτουργεί σύμφωνα με το Καταστατικό Σύστασης της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας, που δημοσιεύτηκε νόμιμα στα βιβλία εταιριών του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης με αριθμό 48433/2011.

Ιδρύθηκε από τη Δώρα Ιωακειμίδου, πλαισιωμένη από μία ομάδα ευαισθητοποιημένων ανθρώπων με επιστημονική γνώση κι εμπειρία στο χώρο του αθλητισμού, της σωματικής και ψυχικής υγείας.

Σταθεροί στο στόχο μας σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και υποστηρίζουμε προγράμματα άθλησης και δράσης, στην κατεύθυνση της εξασφάλισης ποιοτικής και αξιοπρεπούς ανάπτυξης του ποδοσφαίρου των τμημάτων υποδομής, της πιο ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας, αυτής των παιδιών.

Εθελοντισμός, ενεργοποίηση της κοινωνίας, αξιοποίηση της τεχνολογίας και της επικοινωνίας, αθλητικές δράσεις, διοργανώσεις, ημερίδες ενημέρωσης είναι μερικά από τα μέσα που χρησιμοποιούμε για να το πετύχουμε.

Δρούμε με κοινωνική υπευθυνότητα, ενώ παράλληλα στοχεύουμε να προάγουμε τον νεανικό αθλητισμό, ως μέσο συνεισφοράς στην κοινωνία γενικότερα.

Χρειάζονται οι σταθερές βάσεις, αλλά το πάθος της εξέλιξης κάνει τη διαφορά.
Το πάθος μας για καινοτόμες λύσεις είναι αυτό που μας φέρνει πάντα ένα βήμα μπροστά.

ΟΑΣΠΕ

 

Ο.Α.Σ.Π.Ε. © 2016 DigitalForge Web Solutions