ΟΑΣΠΕ: «Φιλικά Σαββατοκύριακα» στη Θεσσαλονίκη


Αλλη μια ενδιαφέρουσα υπηρεσία, προς τους αθλητικούς συλλόγους εντάσσει στο πλαίσιο των δράσεων του ΟΑΣΠΕ!

Μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και σε πολλές πόλεις, όπου συμμετείχαν χιλιάδες ποδοσφαιριστές σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (ΟΑΣΠΕ), παρουσιάζει τα «Φιλικά Σαββατοκύριακα».

Πρόκειται για μία νέα υπηρεσία που αφορά σε σε αγώνες φιλικού χαρακτήρα και διοργανώνει ο ΟΑΣΠΕ στη Θεσσαλονίκηκατά τη διάρκεια όλης της αγωνιστικής σεζόν στο πλαίσιο του αθλητικού τουρισμού, για όλα τα αγωνιστικά τμήματα αγοριών και κοριτσιών, καθώς και μικτών τμημάτων.
Στόχος της διοργάνωσης, είναι η βελτίωση των αθλητικών ικανοτήτων των νεαρών ποδοσφαιριστών στους οποίους θα δοθεί η δυνατότητα να αντιμετωπίσουν αθλητικούς συλλόγους διαφορετικής κουλτούρας και δυναμικότητας.

Τα «Φιλικά Σαββατοκύριακα», διεξάγονται στη Θεσσαλονίκη σε επιλεγμένες και σύγχρονες γηπεδικές εγκαταστάσεις, ενώ οι αποστολές διαμένουν σε πολυτελή ξενοδοχεία με πλήρη διατροφή σε απίστευτες τιμές!
Υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής των ενδεικτικών προγραμμάτων που οργάνωσε η ομάδα του ΟΑΣΠΕ, σύμφωνα με τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε συλλόγου (custom made sport event)!

Οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν στη νέα υπηρεσία του ΟΑΣΠΕ, μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω e-mail: info@oaspe.org καθώς και στα τηλέφωνα 2310810837 | 6977856866

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο.Α.Σ.Π.Ε. © 2016 DigitalForge Web Solutions