Ο ΟΑΣΠΕ κέρδισε τις εντυπώσεις στην 3η Sportexpo!

 

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 31 Μαρτίου, η 3η Sportexpo, που αποτέλεσε «πόλο έλξης» για χιλιάδες επισκέπτες στη ΔΕΘ. Όσοι έδωσαν το παρών στα περίπτερα 10 και 9, πήραν γεύση από αθλητικά δρώμενα, συμμετείχαν σε διαδραστικά παιχνίδια κι ενημερώθηκαν για όλες τις εξελίξεις γύρω από τον κόσμο των σπορ.

Αξίζει να υπογραμμιστεί πως ο ΟΑΣΠΕ συμμετέχει για 3η συνεχή χρονιά στηρίζοντας την Sportexpo στην προσπάθειά της να συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, να φέρει πιο κοντά τις αθλητικές οργανώσεις με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και να εμφυσήσει τους πολίτες με την ιδέα της φυσικής άσκησης, του φίλαθλου πνεύματος και της συνεργασίας!

Το περίπτερο του ΟΑΣΠΕ, κέρδισε τις εντυπώσεις καθώς σε αυτό συγκεντρώθηκε πλήθος επισκεπτών, αλλά και επισήμων που έδωσαν το παρών στην 3η Εκθεση Αθλητισμού. Μεταξύ άλλων «παρήλασαν» από το χώρο του περιπτέρου του, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων, αθλητές, παιδιά από ακαδημίες, αλλά και κόσμος που ήθελε να γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους του μοναδικού για τα ελληνικά δεδομένα Οργανισμό, όπως και τους συντάκτες του acadimies.gr!


Οι επισκέπτες της Sportexpo είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πολλά ερασιτεχνικά και Ολυμπιακά αθλήματα

Τα εγκαίνια της 3ης Sportexpo που έγιναν την Πέμπτη 29/3 στο περίπτερο 10 της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης (29-31/3) πραγματοποίησε ο Ιούλιος Συναδινός.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, που αντικατέστησε τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη εξέφρασε την ικανοποίησή του αναφορικά με την τέλεση της έκθεσης-γιορτής του αθλητισμού που όπως χαρακτηριστικά τόνισε δίνει την ευκαιρία να αναδειχθούν τα λιγότερο δημοφιλή αθλήματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Συναδινός σημείωσε ότι «επιχειρούμε εδώ και τρία χρόνια να προσδώσουμε στην Sportexpo τον χαρακτήρα ενός σημαντικού αναπτυξιακού εργαλείου, που κινητοποιεί την κοινωνία και την οικονομία της Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης ιδιαίτερα, ενός κινητήριου μοχλού που συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, φέρνει πιο κοντά τις αθλητικές οργανώσεις με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και μπολιάζει τους πολίτες με την ιδέα της φυσικής άσκησης, του υγιεινού τρόπου ζωής, του φίλαθλου πνεύματος και της συνεργασίας».

Μάλιστα, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού υπογράμμισε ότι με συμφωνία που υπέγραψε ο κ. Βασιλειάδης η Sportexpo του 2019 θα συνδιοργανωθεί με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο.Α.Σ.Π.Ε. © 2016 DigitalForge Web Solutions