Αcadimies Golden League: Πρεμιέρα με γκολ και θέαμα

5Πρεμιέρα με πολλά γκολ, θέαμα, πολύ κόσμο στις εξέδρες, αλλά και ενθουσιασμό για το πρωτάθλημα Acadimies Golden League περιόδου 2016-17 που άρχισε το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Οκτωβρίου στο Αθλητικό Κέντρο των Λεόντων στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

«Κάθε αρχή και δύσκολη, κάθε βήμα μια νέα αρχή!», υπογράμμισε στο χαιρετισμό της η πρόεδρος του ΟΑΣΠΕ, Δώρα Ιωακειμίδου, υπεύθυνη του Πρωταθλήματος, για να συνεχίσει.
«Το πρότυπο Πρωτάθλημα «Acadimies Golden League» που άρχισε αυτό το Σαββατοκύριακο (15 – 16 Οκτωβρίου 2016) στο Αθλητικό Κέντρο των Λεόντων είμαι σίγουρη πως θα… κλέψει την παράσταση στο παιδικό ποδόσφαιρο.
Κάθε Σαββατοκύριακο θα διεξάγονται δεκάδες συναρπαστικά παιχνίδια, με ομάδες από διαφορετικές περιοχές της πόλης! Εκτός από τα «σταθερά» στη συμμετοχή τους τμήματα, τα οποία πλαισιώνουν τον αγωνιστικό ιστό, όλες οι υπόλοιπες ομάδες θα έχουν τη χαρά να αντιμετωπίζουν αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα που ενδεχομένως να συναντούν για πρώτη φορά. Κι αυτό όλο θα δώσει το ιδιαίτερο πολυπολιτισμικό χρώμα που έλειψε από αντίστοιχες διοργανώσεις.

Κλήθηκαν και θα συμμετάσχουν ομάδες όμορων νομών όπως της Χαλκιδικής, της Πέλλας, των Σερρών, της Ημαθίας κ. ά, ενώ, αναμένονται πολλά ακόμη ηλικιακά τμήματα να προστεθούν στη λίστα των ομίλων.
Ένα Πρωτάθλημα Παιδικού Ποδοσφαίρου, όπως άπαντες κατανοούμε, αποτελεί ένα ζωντανό οργανισμό με όλες τις ιδιαιτερότητές του! Για να ολοκληρωθεί επιτυχώς, απαιτούνται συνδιαστικές κινήσεις καθώς και κατανόηση από όλους όσοι μετέχουν, ώστε να ικανοποιούνται οι «απαιτήσεις» των περισσότερων.

Για το λόγο αυτό, η οργανωτική επιτροπή του «Acadimies Golden League» παραμένει στη διάθεση όλων διαρκώς, προκειμένου να λύνει όποιο πρόβλημα προκύπτει.

Με ιστορία μιας δεκαετίας, ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας έχει ήδη προσφέρει στην αθλητική νεολαία πολλά.
Τα παιδιά συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μας αντιλαμβάνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόποι τα αθλητικά ιδεώδη, το ήθος, την επιμονή και πίστη σε ομαδικούς και προσωπικούς στόχους, συστατικά απαραίτητα για τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε.

Κάποια από αυτά συνεχίζουν το ποδόσφαιρο σε αντρικές ομάδες, κάποια άλλα συνεχίζουν τις σπουδές τους και τη ζωή τους με τα εφόδια που δίνει η ευγενής άμιλλα και η διάπλαση ενός χαρακτήρα που ακόμη κι αν χάνει στα παιχνίδια, συνεχίζει την προσπάθεια μέχρι την τελική νίκη!
Ολοι στο τέλος της σεζόν, που προσδιορίζεται στις 11 Ιουνίου 2017 θα αποχωρήσουν από τη διοργάνωση με πολλά κύπελλα στην τροπαιοθήκη τους αλλά και ευχάριστες αναμνήσεις από γιορτές και αγώνες που τελικά θα μας ενώσουν ως μια αθλητική οικογένεια.

Αυτά τα εφόδια θα συνεχίσει να προσφέρει και φέτος ο ΟΑΣΠΕ μέσω του Πρωταθλήματος Acadimies Golden League. Με ευαισθησία προς τους γονείς που περιμένουν όλη την εβδομάδα να καμαρώσουν τα βλαστάρια τους να αγωνίζονται το Σαββατοκύριακο, θέλει να κάνει προσιτό το ποδόσφαιρο σε όλα τα παιδιά!», κατέληξε.

Τα αποτελέσματα σε αυτές τις αναπτυξιακές ηλικίες μικρή σημασία έχουν, έτσι κι αλλιώς. Η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος, κρατά τα σκορ ως αρχείο, με στόχο στο τέλος να βραβεύσει συνολικά τις προσπάθειες των παιδιών.
Συνεπώς, όποιος θα ήθελε να ενημερωθεί για τις βαθμολογίες, θα πρέπει να επικοινωνεί με τη Γραμματεία που θα βρίσκεται στα γήπεδα ΑΟ Λέοντες κάθε Σαββατοκύριακο.

*Η διοργανώτρια αρχή ευχαριστεί όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους αλλά και την άψογη συμπεριφορά που επιδικνύουν κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Διοργάνωση ΟΑΣΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο.Α.Σ.Π.Ε. © 2016 DigitalForge Web Solutions