Στον αέρα η ιστοσελίδα του ΟΑΣΠΕ!

oaspe_site_prsc

Η ιστοσελίδα του ΟΑΣΠΕ είναι στον… αέρα!

Το νέο site του Οργανισμού Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας είναι «on air»! Στόχος της δημιουργίας του, η ενίσχυση της αμφίδρομης επικοινωνίας με το κοινό που ενδιαφέρεται για τις δράσεις και το έργο του.

Λιτό και απόλυτα συμβατό με τη φιλοσοφία του Οργανισμού, το νέο site είναι σχεδιασμένο στη λογική της ενημέρωσης, προσφέροντας στους χρήστες μια ιδιαίτερα εύκολη πλοήγηση.

Με κεντρικό τίτλο “Μεγαλώνοντας μαζί με τα παιδιά μας”, ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας παρουσιάζει τη νέα του ιστοσελίδα, στοχεύοντας να προσφέρει στους επισκέπτες του ενημέρωση για τις υπηρεσίες και τις δράσεις του Οργανισμού.

Η πραγματοποίηση της ιστοσελίδας έχει γίνει από τη scoutingland.com με γνώμονα τη λειτουργικότητά, αλλά και την εύκολη περιήγηση. Ιδιαίτερα φιλικός στο χρήστη ο σχεδιασμός των κεντρικών και εσωτερικών σελίδων, μέσα από τον οποίο αναδεικνύεται η εταιρική ταυτότητα του ΟΑΣΠΕ όσον αφορά στις αξίες, τα μηνύματα, το όραμα και τον χαρακτήρα του.

Ο ΟΑΣΠΕ παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα των αθλητικών συλλόγων, τόσο στον ιδιωτικό, όσο και τον επαγγελματικό τομέα.

Στα χρόνια λειτουργίας του, φιλοξενήθηκε από τη θυγατρική ιστοσελίδα acadimies.gr.
Πλέον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποκτήσει τη δική του στέγη…

Ο Οργανισμός, κατέχει ηγετική θέση στον χώρο του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου και των τμημάτων υποδομής, σεβόμενος τα πρότυπα πιστοποίησης κι έχοντας συνδέσει το όνομά του με την ποιότητα και την αξιοπιστία.
Με δεδομένη τη συνεχή προσπάθεια για αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του σε πανελλήνιο επίπεδο, ο ΟΑΣΠΕ έχει αναπτύξει μία νέα, ενιαία και ομοιόμορφη δομή, …και συνεχίζει να βελτιώνει τις υπηρεσίες του εξελίσσοντας κάθε τομέα.

Επί τη ευκαιρία, η ΟΑΣΠΕ κοινοποιεί και την επίσημη σελίδα του στο Facebook!
Αλλωστε, κάθε ζωντανός οργανισμός έχει ανάγκη την εποικοδομητική επικοινωνία.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή σας
Δώρα Ιωακειμίδου
Πρόεδρος ΟΑΣΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο.Α.Σ.Π.Ε. © 2016 DigitalForge Web Solutions