Υποστηρικτές

goneis_paidia_17

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΑΣΠΕ), ευχαριστεί θερμά όλους τους Χορηγούς – Υποστηρικτές και Χορηγούς Επικοινωνίας, που με την παρουσία τους στηρίζουν την προσπάθειά του στο χώρο του Παιδικού Ποδοσφαίρου.

Ο ΟΑΣΠΕ είναι μια, Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε αθλητικούς συλλόγους.

Για να πραγματοποιήσουμε τις δράσεις μας, δεχόμαστε οικονομική υποστήριξη από τα μέλη μας, καθώς κι από επιχειρήσεις οι οποίες είναι κοινωνικά υπεύθυνες.
Στόχος μας είναι να αναπτύσσουμε μακρόχρονες και γόνιμες συνεργασίες με πραγματικό όφελος για τον παιδικό αθλητισμό.

Σχετικά με τις «Δωρεές σε κοινωφελή ιδρύματα, σωματεία

*Οι δωρεές εκπίπτουν από το εισόδημα.

  • Τα ποσά των δωρεών που υπερβαίνουν ετησίως τα 300 ευρώ πρέπει να έχουν κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε λογαριασμό του ιδρύματος που τηρείται σε τράπεζα.
  • Οι δωρεές χρηματικών ποσών προς Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς εκπίπτουν από τα ακαθάριστα έσοδα των επιχειρήσεων.
  • Οι χρηματικές δωρεές που καταβάλλει επιχείρηση προς αθλητικό σωματείο με σκοπό την ανάπτυξή των ερασιτεχνικών του τμημάτων εκπίπτουν από τα ακαθάριστα έσοδά της.
  • Τα χρηματικά ποσά που καταβάλλουν οι επιχειρήσεις λόγω δωρεάς προς τα κοινωφελή ιδρύματα, τα σωματεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που παρέχουν υπηρεσίες εκπαίδευσης και χορηγούν υποτροφίες, τους ερευνητικούς και τεχνολογικούς φορείς, εκπίπτουν από τα ακαθάριστα έσοδά τους.
  • Για την απόδειξη της δωρεάς των χρηματικών ποσών, απαιτείται η υποβολή διπλότυπης απόδειξης ή γραμματίου είσπραξης που εκδίδεται από το δωρεοδόχο, όπως επίσης και βεβαίωση από την οποία να προκύπτει η αποδοχή της δωρεάς και η καταχώρηση των ποσών αυτών στα επίσημα βιβλία του δωρεοδόχου.
  • Για την έκπτωση της δωρεάς απαιτείται η ύπαρξη αποδεικτικού κατάθεσης του ποσού σε οποιαδήποτε τράπεζα.

Τραπεζικός Λογαριασμός

ALPHA BANK 478 00 2002 005199
IBAN: GR33 0140 4780 4780 0200 2005 199 BIC: CRBAGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΟΑΣΠΕ

Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε να προσφέρουμε στα παιδιά μας!

 

Ο.Α.Σ.Π.Ε. © 2016 DigitalForge Web Solutions