Φιλοσοφία

 

skopos_17

Πάθος σημαίνει να προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο, όχι γιατί πρέπει, άλλα γιατί θέλουμε. Γιατί μας «γεμίζει». Με ομαδικό πνεύμα, θετική ενέργεια και αισιοδοξία, θέτουμε καθημερινά υψηλούς στόχους, για τον εαυτό μας και τον Οργανισμό.
Με δημιουργική διάθεση, όραμα και όρεξη βρίσκουμε τρόπους να τους επιτύχουμε.

Για τους συνεργάτες μας, το πάθος και η δημιουργικότητά μας μεταφράζεται στις δυνατότητες και επιλογές που του παρέχουμε, όπως είναι η ανακάλυψη νέων εμπειριών σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, καθώς και η άμεση ενημέρωσή του για ό,τι πιο καινούριο και ξεχωριστό υπάρχει στον αθλητικό χώρο.

Κάθε επιτυχημένη σχέση βασίζεται στην εμπιστοσύνη και το σεβασμό.
Η ειλικρίνεια, η συνέπεια και η υπευθυνότητα είναι αξίες που διέπουν τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, αλλά και τη σχέση μας με όλους όσοι συνεργαζόμαστε. Κατανοούμε τις ανάγκες του ατόμου που έχουμε απέναντί μας και ανταποκρινόμαστε πάντα με σοβαρότητα.

Καινοτομούμε χάρη στη δέσμευσή μας για αυτοβελτίωση, στη διαρκή ενημέρωσή μας, και στην προσπάθειά μας για ενδυνάμωση του ομαδικού πνεύματος.
Έτσι, με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για μικρές καθημερινές «νίκες» στον τομέα αρμοδιότητάς μας. Γιατί κάθε μικρή νίκη είναι μέρος μιας μεγαλύτερης που μας πάει πιο μπροστά.

Πίσω από τους ρόλους και τις ειδικότητες βλέπουμε ανθρώπους με πάθος για εργασία και δημιουργικότητα, που θέλουν να αφήσουν το στίγμα τους. Βλέπουμε ένα μέλλον στο οποίο κάθε οργανισμός, αλλά και κάθε άνθρωπος ξεχωριστά, μπορεί να δρα με όλο το θάρρος, την αποφασιστικότητά και δημιουργικότητά του και να χρησιμοποιεί τη δυναμική του για να πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Πάνω απ’ όλα, βλέπουμε την ανάγκη να μην κάνει κανείς μόνος του αυτό το βήμα. Χτίζουμε μια νέα υποδομή, που φέρνει την αλλαγή σε τοπικό, αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο. Σε αυτό, είμαστε πρωτοπόροι.

Διαχρονικές Αξίες

Η υπέρβαση είναι το ζητούμενο, η τήρηση των υποσχέσεων είναι η προϋπόθεση.
Ο ΟΑΣΠΕ δεσμεύεται να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες, προκειμένου να ικανοποιήσει τους συνεργάτες του και ταυτόχρονα να επιτύχει στο μέγιστο τους στόχους που θέτει.
Για όλους όσοι συγκροτούμε τον ΟΑΣΠΕ, καλή συνεργασία είναι αυτή που στηρίζεται στην εντιμότητα, την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα. Αυτή είναι η βάση και η αφετηρία της επιτυχίας.

Σταθερά Αποτελέσματα

Όλοι θέτουν στόχους, ο δικός μας είναι να είμαστε αποτελεσματικοί. Να εξασφαλίζουμε στους συνεργάτες μας την επιτυχία παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις με άψογη εκτέλεση και επαγγελματισμό. Να διαμορφώνουμε μια παραγωγική, κερδοφόρα συνεργασία, που βασίζεται στην κατανόηση των αναγκών του συνεργάτη και των στόχων του. Να δημιουργούμε νέους κώδικες επικοινωνίας μεταξύ των αθλητικών συλλόγων και του κοινού τους που ν’ αντέχουν στο χρόνο.

ΟΑΣΠΕ

 

Ο.Α.Σ.Π.Ε. © 2016 DigitalForge Web Solutions